Túrázás nyaralás Törökországban

Az útvonal fut Fethiye hogy Antalia fölött hullámzó és masszív countryside.The Trek hivatalosan osztályozzák közepes és kemény, és ajánlott járni a nyomvonalat tavasszal vagy ősszel, mert nagyon felmelegszik a nyári hónapokban.

Személy szerint úgy gondolom, április-május az abszolút legjobb időt a túrázni Törökországban, mint a távlatok annyira zöld miután megújították a tél csapadék. Ebben az évszakban van rengeteg vadvirágok, sőt Törökországban több fajta vad virágok, mint egész Európa össze

Lycia származik az ősi nevet a Tekke-félsziget, amely kiáll a Földközi-tengerre. Az erdős partvonal utat ad a meredek hegyek és az útvonal szelek és ki a völgyek és csúcsok így Önnek lélegzetelállító kilátás nyílik a öblök és szigetek.

A legtöbb túrázók indul Fethiye, ahol, ahogy emelkedik fel a dombra felé Kayakoy, akkor jutalmazza a lenyűgöző kilátás nyílik az öbölre a Fethiye a sok-szigetek, öblök és a hosszú szakaszon a Calis strandtól. Az út továbbra idő Ölüdenizi, Pillangó-völgy, majd felé Patara, Kalkan, Kas és Finike. Innen a líciai út felé indul Olympos és Cirali míg végül érezhetők Antalia.Ha azt tervezi, hogy látogassa meg Antalia, javasoljuk, hogy foglalja le jegyet ma Bravofly és töltsön csodálatos üdülés a bükkfák.

Natalie Lucier – 2009

Ez egy hosszú utat, de gyakoriak a megfelelő helyeket a táborba, valamint panzióival (szállás és reggeli) és néhány szálloda.

Az egyik csúcspontja a séta, hogy átmegy oly sok antik helyszínek falunap nyúlnak vissza több ezer éves. Látni fogja, sok zúdul le kőházak állatmenhelyek tette a földszinten. Ezek többsége valóban viszonylag új keletű, mivel ezek megmaradt görög települések, amelyek még virágzó egészen 1923 Ekkor történt, hogy a török ​​és a görög kormány megállapodott csinál egy populáció swap-!

Ma, a táj tarkított sok kis elszigetelt falvakban és egy-Home Farm élő származó termékek a földet. A múltban azonban a part uralta nagyvárosban, kikötők, Fürdők és még színházak. Ez a föld, melyen Alexanda a Nagy látogatott, és elhagyta a jelet.

Leave a Reply